CO2 Rookwolk!

Je ziet het tegenwoordig steeds meer. Op festivals, evenementen, openingen, concerten en op alle andere dergelijke activiteiten staan tegenwoordig de Co2 kanonnen om het hoogtepunt van het feest extra onder de aandacht te brengen. Het grote voordeel aan dergelijke Co2 kanonnen is dat de Co2 een vloeibaare gas is wat niet explosief of brandbaar is. De Co2 geeft enkel een waanzinnig gave witte ijskoude rookpluim, die daarna ook gelijk weer verdwijnt. Een echte fijne verkoeling tijdens warme zomerse festivals. Echt een heel cool effect dus!

De machines die de Co2 pluimen de lucht in spuiten, kunnen tot maar liefst 20 meter hoog de lucht in! Deze Co2 machines geven echt een waanzinnig gaaf extra dimensie aan jouw jetshow, die wij als X-plosive Pyro Events vanaf een besturingspanel op de computer kunnen regelen. De combinaties en de varianten zijn werkelijk eindeloos. In combinatie met lichteffecten en confetti maakt deze show tot een onvergetelijke ervaring.

Voordelen op een rijtje

De Co2 kanonnen worden door ons ervaren team van specialisten bestuurd. Het is mogelijk om enkel naar boven te spuiten, maar de witte imposante pluimen kunnen ook van links naar rechts, en van boven naar beneden worden afgevuurd.

Het voordeel van de kanonnen is dat er geen vergunningen voor nodig zijn. De Co2 kanonnen kunnen zowel voor evenementen die binnen plaatsvinden als buiten evenementen worden gebruikt. Daarnaast zijn complete Co2 shows al beschikbaar vanaf €220,00 en is het ook mogelijk zelf een Co2 kanon te huren!

Wil je meer informatie, gericht op jouw evenement? Neem dan contact met ons op! We zullen vrijblijvend een afspraak met je inplannen om alle mogelijkheden te bespreken.

Vuurwerk Co2 X-plosive pyro events