Confetti

Je hebt het apparaat vast wel eens voorbij zien komen op een festival of een groot feest; een Confetti kanon! De confetti kanon is tegenwoordig een machine die nauwelijks nog mag ontbreken op goede feesten en partijen. De confetti kanon kan jouw evenement echt een extra boost geven en zorgen voor nog meer feeststemming!

De confetti kanonnen die door X-plosive Pyro Events worden gebruikt, kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet. De mogelijkheden met deze kanonnen zijn werkelijk eindeloos. De  feeststemming van jouw gasten kan aanzienlijk worden verhoogd door dit traditionele feestelement. Naast het verzorgen van de confetti kanonnen, kunnen wij ook het hele evenement organiseren met bijvoorbeeld spectaculaire confetti shows!

De voordelen van Confetti shooters

Er zitten enorm veel voordelen aan het inzetten van een Confetti kanon op jouw evenement. Denk bijvoorbeeld aan de vergunningen; die zijn niet nodig! Daarnaast kun je alle kleuren van de regenboog kiezen. Hoe mooi is het als je de confetti in bedrijfskleuren kunt afvuren? Er zijn verschillende Confetti kanonnen beschikbaar, die aangepast kan worden aan allerlei diverse feesten en ruimtes. Confetti kan in een keer, maar ook met meerdere schoten worden afgevuurd, bijvoorbeeld meerdere malen gedurende het evenement. Maar ook kan de confetti kanon langdurig blijven spuiten! Confetti op jouw evenement garandeert een feeststemming, dat is zeker!

Vanzelfsprekend is het mogelijk om diverse vormen / maten confetti te laten afvuren. Zo kun je er voor kiezen om lange slierten of om juist kleine perferatorconfettie af te vuren. Het is ook mogelijk om zelf een Confetti kanon te huren bij X-plosive Pyro Events.

Wist je trouwens dat alle machines ook geschikt zijn voor het afvuren van streamers? Dit zijn slierten in verschillende kleuren en maten die een waanzinnig spectaculair effect op jouw evenement kunnen zorgen! De confettislierten zijn natuurlijk brandvrij en kleurvast. Je kunt dit zowel indoor als outdoor afvuren!

Confetti kanon evenement outdoor